ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Mε γνώμονα την εκπαίδευση και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, με πρόθεση να αποκτήσουν με βιωματικό τροπο γνώσεις, εμπειρίες και κουλτούρα γύρω από τον πολιτισμό, το θέατρο, τα αθλητικά ιδεώδη χωρίς νουθεσία ξεκινήσαμε να υλοποιούμε όλα αυτά που είχαμε στο μυαλό μας.

Σε συνεργασία με καταξιωμένους και αναγνωρισμένους στον χώρο τους συνεργάτες, βάζοντας ο κάθε ένας από εμάς το δικό του λιθαράκι δημιουργούμε – υλοποιούμε εκπαιδευτικά προγράμματα, θεατρικές παραστάσεις ενεργοποιώντας τα επίπεδα δραστηριοποίησης σε ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής περιβάλλον.

Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Μεταφέρουμε την ενέργεια του πολιτισμού με όχημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Θέατρο - Πολιτισμός

"Δράμα, Κωμωδία, Τραγωδία, Τα κλειδιά που μας ανοίγουν την πόρτα στο σκοτάδι που περιέχει η λέξη άνθρωπος." - Θανάσης Λάλας

Κινητό Πλανητάριο

Ένας νέος διασκεδαστικός τρόπος αναβάθμισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας έρχεται στο σχολείο σας εμπλουτίζοντας και ενθαρρύνοντας με διαδραστικό τρόπο τη γνώση σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, προσβάσιμα σε όλους, συνθέτουν ένα βιωματικό χώρο παραγωγής ερεθισμάτων από τον κόσμο της τέχνης, του πολιτισμού και των επιστημών.

Motivating Mind's Nobleness μονοπ.ΙΚΕ
Κουμανιωτη 50 Πάτρα, 262 22
Τηλ 2107280217