Διαδραστικές Διαδριατικές Διαδρομές Η κοινοπραξία Bonatti - J&P άβαξ και ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες, επιλέγουν το Κινητό Πλανητάριο

Η κοινοπραξία Bonatti – J&P άβαξ επιλέγει το Κινητό Πλανητάριο για μια διαδραστική διαδριατική διαδρομή στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες .

Μια διαδρομή ιδανική για τη δημιουργία μεγάλων εντυπώσεων στα παιδιά!

Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι ενθαρρύνει την περιέργεια και το επιστημονικό τους ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η διαδρομή:

Κυριακή 2 Απριλίου, στο Μαραθώνιο της Νέας παραλίας Θεσσαλονίκης δίδεται η εκκίνηση για το Κινητό Πλανητάριο. Τα παιδιά από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες θα ξεκινήσουν πρώτα τη διαδρομή στο θαυμαστό κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στη διαδρομή οι μαθητές των σχολείων Στριμωνικού Σερρών ακολουθούν.

Μια μέρα μετά, την Τρίτη 4 Απριλίου συνεχίζουμε με μαθητές από τα σχολεία στην Νέα Ζίχνη Σερρών .

Στη διαδρομή εισέρχονται νέοι μαθητές στο 1 Δημοτικό σχολείο Σερρών  την Τετάρτη 5 Απριλίου.

Στο ύψος του Δοξάτου Δράμας, θα περάσουν μέσα στη θολωτή αίθουσα την Πέμπτη 6 Απριλίου οι μαθητές ενός ακόμη Δημοτικού σχολείου.

Στρίβουμε στο Λαγκαδά την Παρασκευή 7 Απριλίου για να εισέλθουν μαθητές από τα σχολεία της περιοχής και  συνεχίζουμε στην πλατεία του Λαγκαδά.

Ο τερματισμός βρίσκεται στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 8 Απριλίου, όπου  θα τον  υποδεχτούν τα παιδιά των εργαζομένων της BONATTI– JP AVAX στο έργο  TAP,  και  μικροί και ΜΕΓΑΛΟΙ  από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες     μπορούν να λάβουν μέρος στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής μας όπου θα συγκεντρώσουμε τις εμπειρίες από το 7ήμερο ταξίδι μας  .

Μια δράση που υλοποιήθηκε με την αμέριστη βοήθεια του κ. Κλεόβουλου Θεοτόκη (ειδικός σύμβουλος Μάρκετινγκ/επικοινωνίας  /Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της κοινοπραξίας Bonatti – J&P άβαξ .